Jótékonysági akció az Angyalfia vásáron

2019.11.25.

Amikor otthonunkban kigyúlnak a karácsonyi fények és gyermekeink arcán meglátjuk az örömöt az ajándékok láttán, majd jó lesz arra gondolni, hogy segítségünkkel olyan emberek is örülhetnek a karácsonyi ajándéknak, akiknek enélkül talán üres maradt volna a karácsonyfa alja.

A Szövetség Biatorbágyért Egyesület, ezen gondolat jegyében, az Angyalfia vásáron jótékonysági akciót hirdet.

A tavalyi év sikerére alapozva, amikor közel 470.000 Ft adományt tudtunk összegyűjteni a biatorbágyiak segítségével, egyesületünk idén is plüssállat gyűjtést rendez 2019. november 26. és december 05. között, mely során az alábbi helyeken található gyűjtődobozokba várunk tiszta, jó állapotú kedvenceket:

• ArtsMűhely Táncstúdió, Szabadság út 96 I.em.
  • Attitude Beauty Studio, Szabadság út 47.
  • Csicsergő Óvoda, Bajcsy-Zsilinszky utca 13.
  • Földházi Húsbolt, Szabadság út 88.
  • Scitec Nutrion – Vitamin és Fitnesz szaküzlet, Szabadság út 10. (Biai orvosi rendelő parkolója)

A vásár ideje alatt az összegyűlt plüssállatokat értékesítjük, standunkon meleg itallal és finomságokkal várjuk Önöket. A befolyó támogatásokat idei évben is a „Fészek” Fogyatékosok Nappali Ellátója részére juttatjuk el, akik ezzel is szebbé teszik intézményük karácsonyi rendezvényét és megkönnyítik mindennapi munkájukat.

Várjuk Önöket 2019. december 07-én és 08-án a Főtéren!